Arhiva pentru ‘De Vizitat’ Category

etoro

Kapaa, Hawaii-unul dintre cele mai frumoase locuri din Hawaii.

Acest mic refugiu este unul dintre cele mai frumoase locuri din Hawaii, nou intrat pe lista de vacante a turistilor. Kapaa este un oras mic, cuibarit la baza muntelui Kauai’s Nounou. Turistii care ajung acolo apreciaza diversitatea hotelurilor, magazinelor, dar si a restaurantelor.
. Acesta este o destinatie ideala pentru cei care practica sporturi nautice.

Acesta este o destinatie ideala pentru cei care practica sporturi nautice.

Ishigaki, Japonia-o insula in arhipelagul Yaeyama.

Ishigaki (care inseamna perete de piatra) este o insula in arhipelagul Yaeyama. Administrativ, insula face parte din municipiul Ishigaki, prefectura Okinawa, Japonia. Peisajul insulei este foarte variat, de la plaje cu nisip alba, corali, pana la munti si paduri de magrove.

Citeste restul articolului »

Florența-cel mai populat oraș din Toscana.

Orașul se află pe râul Arno și este cunoscut pentru istoria și importanța sa în Evul Mediu și în Renaștere, în special pentru arta și arhitectura sa. Un centru comercial și economic medieval, fiind unul dintre cele mai bogate orașe ale timpurilor,

Citeste restul articolului »

HARMONIE -o mica lume pe cont propriu.

HARMONIE – este o exceptie din cotidian, este o mica lume pe cont propriu, concentrandu-se pe natura, simplitate si bunastare, care isi schimba culoarea odata cu anotimpurile. Reintorcerea omului in si catre natura .

Harmonie – este un Complex compus din Vile si Case in copac, cu o exceptionala panorama catre M-tii Bucegi, M-tii Piatra Craiului si Paraul Rece, intr-un cadru linistit, langa padure.

Citeste restul articolului »

CASCADA BIGĂR-una dintre cele mai frumoase cascade din țară, dar și o cascadă unică în lume.

Cascada Bigăr este plasată de theworldgeography.com pe primul loc în rândul celor mai neobișnuite cascade din lume, alături de căderi spectaculoase de apă din SUA, Australia sau Antarctica. Cascada Bigăr s-a format pe Cheile râului Miniş din Munții Aninei. Apa care formează cascada se varsă în Miniș peste un con calcaros acoperit cu mușchi, formând o perdea de apă la baza conului. „Cascada este situată exact pe paralela 45, ceea ce este, de asemenea, unic”, notează site-ul de specialitate.

Paralela 45 sau Izbucul Bigăr (ori cascada Bigăr) este unul dintre locurile de popas de pe Cheile Minişului înainte de a ajunge în Valea Almăjului. Apa de pe platoul carstic de deasupra Bigărului (Liciovacea) iese din munte prin izbucul Bigăr (iar o parte se regăsește în izbucul de pe Valea Mocerişului) și se varsă în râul Miniş, râu care se varsă în Nera, lângă localitatea Bozovici din Valea Almăjului.

Citeste restul articolului »

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"