etoro

Descopera Insula Scotiana Skye

Minunata insulă Skye se află în inima Mării Hebridelor, pe coasta de vest a Scoţiei. Este o insulă care posedă numeroase atuuri care vă asigură un sejur plasat sub semnul aerului curat, al naturii şi al unor peisaje minunate. În plus, face parte din cele mai apreciate destinaţii din Scoţia.

Fairy Pools2

Sursa foto: turism.bzi.ro

Printre peisaje care îţi vor tăia cu siguranţă respiraţia se numără vizitarea castelelor şi descoperirea unei colonii de foci, un sejur aici nu duce lipsă deloc de atracţii. Iată care sunt cele de descoperit neapărat.

Munţii Red Cullin sunt magici şi spectaculoşi şi se recunosc foarte uşor datorită formei lor rotunjită şi a culorii lor roz dată de granit. Sunt uşor de accesat de pe insulă şi fac plăcerea tuturor turiştilor care vin aici.

redcuillin

Sursa foto: ljnelson.com

Capitala insulei. Portree este un mic orăşel neguţătoresc unde vei găsi o mulţime de servicii de care ai nevoie – cazare, pieţe, supermarkete… particularitatea să constă în căsuţele sale colorate care îi încântă pe fotografi.

Castelul Dunvegan se afla în partea de nord- vest a insulei. Aparţine clanului McLeod şi datează din secolul al XVIII-lea. Aici vei găsi multe tablouri şi amintiri care aparţin clanului.

Castelul Dunvegan

Sursa foto: singlescamp.ro

Insula Skye este celebră datorită celei mai mari colonii de foci care creează mirare în rândul turiştilor şi locuitorilor.

Dacă treci prin insulă trebuie să descoperi neapărat şi Old Man of Storr care se află în partea de nord. Un obiectiv care merită să fie vizitat şi care este o imensă piatră de 55 de metri cocoţată sus pe muntele cu acelaşi nume.

Old Man of Storr

Sursa foto: walkhighlands.co.uk

Castelul Armadale face parte din monumentele care trebuie să fie şi ele vizitate. Adăposteşte un muzeu dedicat în întregime istoriei insulei şi a clanului McDonald, căruia i-a aparţinut. Vei descoperi toate secretele insulei.

Dacă iubeşti panoramele magnifice, Neist Point te va încânta cu siguranţă. Oferă un peisaj magnific şi o panoramă magnifică asupra munţilor scoţieni.

kilt-rock

Sursa foto: whatsonskye.com

Cascada Kilt Rock aflată la înălţimea unei faleze se aruncă direct în mare şi oferă cea mai spectaculoasă privelişte.

Sătucul Elgol este cu siguranţă mic dar este foarte fermecător. Fie că eşti singur, cu prietenii sau cu partenerul, cu siguranţă că vei aprecia o plimbare aici.

Castelul Duntulum, azi o ruină, oferă cea mai frumoasă panorama asupra insulelor scoţiene. Lasă-te deci tentat.

O destinaţie cu adevărat magnifică cu o identitate galică minunată. Aici sunt regrupate cele mai frumoase peisaje, un loc sălbatic, verde, cu oi şi vaci care pasc liniştit pe malul apei. Un loc fabulos cu alte cuvinte.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"