etoro

Despre Gmunden – o destinație excelentă pentru iubitorii de apă și entuziaști în aer liber.

Situat pe malul lacului Traunse în regiunea Salzkammergut, Gmunden este o destinație excelentă pentru iubitorii de apă și entuziaști în aer liber. Deși Gmunden este faimos pentru frumoasa sa Ceramica Gmunden, orășelul idilic pe malul lacului Traunsee are mult mai multe de oferit pentru turiști vara, inclusiv nenumărate opțiuni de agrement in împrejurimile superbe. Vara, Traunsee este una din cele mai populare lacuri din regiunea Salzkammergut. Excursiile cu barca sunt distractive și un mod excelent de a obține o vedere mai in detaliu a lacului.

Pescarii apreciaza pacea și liniștea lacului. În nopțile calde de vară lacul inspiră romantism lacu o plimbare de-a lungul Gmunden Esplanade. De asemenea, situat pe malul lacului Traunsee este castelul medieval Schloss Ort, una dintre cele mai vechi clădiri din regiunea Salzkammergut. Din partea de sus din muntelui veți obține vederi minunate asupra lacului Traun și culmile accidentat din Höllengebirge, Traunstein și Totes Gebirge.

Gmunden este un oraș în Austria Superioară, Austria, în districtul Gmunden. Acesta este mult mai frecventat ca o statiune de refacere și de vară.
Există un număr mare de excursii și puncte de interes in jurul Gmunden, in special demn de menționat fiind Traun Fall, 10 mile (16 km) la nord de Gmunden, un castel numit Schloss Ort și producătoarea de ceramica Gmunden Keramik, o fabrică de ceramică.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"