etoro

Filipine, tara paradoxurilor si a atractiilor extreme!

Filipine este o ţară binecuvântată cu locuri incredibil de frumoase. Este un paradis tropical dotat cu plaje cu nisip alb şi munţi acoperiţi de păduri, un arhipelag ce numără peste 7.000 de insule, dintre care doar o parte reuşesc să atragă atenţia turiştilor.
În arhipelag ţi se servesc ouă fierte cu pui întregi de raţă în ele şi tot aici bântuie cele mai multe cicloane şi trăieşte cea mai mare specie de vultur din lume, pasăre supranumită şi „mâncătoarea de maimuţe“.

În locurile nu foarte bătute de vizitatori, coastele stâncoase afişează nenumărate cascade ce se varsă în ocean, peşterile conţin peisaje bizare, care par mai degrabă extraterestre, iar comunităţile locale trăiesc ca pe vremea când încă nu fuseseră cucerite de spanioli.

Am avut ocazia să vizitez Manila, capitala Filipinelor, acum câţiva ani, iar experienţa mi s-a părut fabuloasă. În afară de trafic, îngrozitor de aglomerat, mi-a plăcut tot. Filipinezii sunt foarte prietenoşi, iar locul este încărcat de istorie şi de o mâncare… de nedescris în cuvinte.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"