etoro

Gosau-unul dintre mici austriac statiuni de malul lacului şi atrage cei care caută o atmosferă total intacte.

Gosau este unul dintre mici austriac statiuni de malul lacului şi atrage cei care caută o atmosferă total intacte. Satul minunat vă oferă multe activităţi, precum şi pitoresc rural. 100 km de trasee biciclete de munte şi 120 km de trasee de drumeţii bine marcat vă va arăta frumos peisaj de surrouning Dachstein muntos. Aţi putea dori să încercaţi o plimbare într-un balon cu aer cald, sau să facă uz de scăldat lac, terenuri de tenis, pescuit iaz, sală de fitness sau parapantă facilităţi.

Gosau, unde vă puteţi chiar schi în primăvara anului, este statiune de schi principale din regiunea Dachstein-West (770 m – 1 700 m). Acesta oferă 65 km de pârtii pisted, un sistem de ridicare Amalfi (2 telecabine şi lifturi 35) şi 45 km de trasee pentru schi fond. Oaspeţii de iarnă, de asemenea, vor aprecia funpark, ruleaza sănii şi căi de iarnă, precum şi Băile bazin interior cu solarii şi o saună, sau probabil trei interior tenis.

Există ceva pentru toată lumea în Gosau: pentru romanticii – plimbari cu sania trase de cai; este deosebit de plăcută plimbare Torţa-aprins sănii; pentru cei care doresc să se relaxeze, există băi interior de înot; pentru iubitorii de natura – zăpadă-pantof plimbări pe poteci untrodden, profund acoperite cu zăpadă mai departe de agitaţia vieţii de zi cu zi; pentru fitness – 50 km de pârtii de schi bocanci; pentru confortul dumneavoastra – seri cabină şi numeroase cabane rustice şi pensiuni.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"