etoro

Hoteluri unice in lume

Girrafe Manor
Unii călători au impresia că locul în care-şi pun capul să doarmă este exact asta: un loc în care dormi sau îţi schimbi hainele. Ei bine, nu toate sunt aşa, existând unele hoteluri care sunt ele însele nişte adevărate puncte de atracţie pentru turişti – chiar principalele puncte. Pentru călătorii ceva mai îndrăzneţi, paturile duble cu aşternuturi cu floricele şi mobila lăcuită sunt foarte plictisitoare. Pentru aceştia există câteva hoteluri în lume care provoacă uimire prin unicitatea lor. Iată câteva dintre ele.

Hotelul Giraffe Manor, Kenya

Giraffe Manor1
Hotelul Giraffe Manor, construit în anul 1932 de către Sir David Duncan, este înconjurat de 57 de hectare de parc şi pădure, fiind aflat la doar 30 de minute de condus de centrul capitalei Kenyei, Nairobi.
Atracţia principală a hotelului este reprezentată de prezenţa girafelor, care trăiesc în jurul acestuia. Girafele sunt blânde şi, mai ales, obişnuite cu vizitatorii, devenind foarte buni prieteni cu oamenii pe tot parcursul şederii acestora.

 

Hotelul Inntel, Olanda
Noul hotel Inntel din oraşul Zaandam este fără niciun dubiu principalul obiectiv care atrage privirile din tot oraşul.

Hotelul Inntel, Olanda
Structura hotelului este inspirată după căsuţele verzi din lemn cu un vârf în formă de triunghi din zona Zaan. Faţada hotelului prezintă exemple ale acestor case tradiţionale olandeze de la reşedinţa unui notar, la căsuţa unui muncitor.
Având 160 de camere de oaspeţi, hotelul are şi bar-restaurant, piscină şi centru de spa cu saună finlandeză şi baie turcească.

 
Hotelul Sarova Saltlick Game Lodge, Kenya
Fiind o destinaţie extraordinară pentru pasionaţii de natură sălbatică, acest hotel unic combina ecoturismul responsabil cu posibilitatea observării atentă şi de aproape a vieţii animalelor sălbatice în mediul lor natural.

Hotelul Sarova Saltlick Game Lodge, Kenya
Această locaţie este plasată în sălbăticie, la 6 ore de condus din Nairobi, capitala Kenyei, fiind chiar în mijlocul unei rezervaţii naturale, protejate de lege, numită Taita Hills Sanctuary.

Hotelul Sarova Saltlick Game Lodge,
Cele 96 de camere ale hotelului sunt suspendate, fiind legate prin poduri, oferindu-se astfel o vedere de aproape asupra leilor, elefanţilor şi antilopelor din jur.

 
Hotelul Marmara Antalya, Turcia
Ce este spectaculos la acest hotel din Antalya este că el efectuează o mişcare de rotaţie întreagă de 360 de grade în jurul propriei axe.

The Marmara Antalya
Având 6 motoare electrice la subsol, hotelul îţi dă şansa să te adormi seara privind pe fereastra marea şi să te trezeşti dimineaţa privind piscina care cu o zi înainte era în partea opusă privirii tale.

 
Hotel Unique, Brazilia
Hotelul Unique din Sao Paulo, Brazilia, este unul dintre cele mai bune din lume, meritându-şi numele. Având un design contemporan, hotelul arată ca o barcă din sticlă şi fier. Designul a fost conceput de Ruy Ohtake, arhitectura sa fiind spectaculoasă nu doar la exterior, ci şi în interior.

hotel unique
Hotelul are 95 de camere şi suite, fiecare din ele fiind asigurate cu un decor cald care îmbina fierul cu lemnul. Hotelul Unique îşi merită, într-adevăr, numele, având o mâncare excelentă şi o panoramă fantastică asupra oraşului.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"