etoro

Iata de ce Cartagena – Columbia – este, mai nou, cea mai atractiva destinatie din America de Sud

La apus, oamenii se adună la Cafe Del Mar pentru a consuma un cocktail şi a admira priveliştea excepţională de la ocean.

Cartagena – Columbia

Nemaifiind asociată cu Pablo Escobar şi sângeroasele războaie ale drogurilor, Columbia a devenit în ultima vreme una dintre cele mai atractive locuri turistice din America de Sud. Aproximativ 1.8 milioane de turisti au vizitat în 2011 (ultimul an din care datele oficiale sunt disponibile) Columbia – în creştere cu aproximativ 7,3 procente faţă de anul precedent. De asemenea, aproximativ 11 procente dintre turiştii care au venit în Columbia au vizitat Cartagena, un oraş fermecător aflat în coasta nordică a Columbiei.

Cazare în Cartagena – Columbia

Oraşul de pe coasta Caraibiană se află în Patrimoniul Mondial UNESCO. Fiind plin de clădiri în culori pastelate şi acoperite cu flori Bougainvillea, străzi pietruite şi pieţe în aer liber pline de viaţă, Cartagena este tipul de loc atât de bine prezervat încât pare ireal. Mai sunt şi fructe de mare proaspete, fructe suculente şi cocktailuri tropicale pe care le puteţi savura în cafenelele în aer liber şi barurile cu vedere la ocean. Este un oraş plin de culoare şi a devenit cea mai nouă şi mai atractivă destinaţie din America de Sud. Relaxează-te, absoarbe cultura şi bucură-te de Cartagena de Indias precum un adevărat Cartagenaro.

Intrarea în marele oraş se face prin Poarta Ceasului Turn (Puerta del Reloj). Intrarea în marele oraş se face prin Poarta Ceasului Turn (Puerta del Reloj).

Odată ce ai trecut de turnul cu ceas, ajungi în Plaza de los Coches, piaţa principală. Pe vremuri a fost folosită ca piaţă unde se vindeau sclavi. Odată ce ai trecut de turnul cu ceas, ajungi în Plaza de los Coches, piaţa principală. Pe vremuri a fost folosită ca piaţă unde se vindeau sclavi.

În centrul pieţei se află o statuie a lui Pedro de Heredia, un conquistador spaniol care a fondat Cartagena. În centrul pieţei se află o statuie a lui Pedro de Heredia, un conquistador spaniol care a fondat Cartagena.

Cai şi trăsuri stau aliniaţi în piaţă, aşteptând să ia turiştii şi să-i ducă prin vechiul oraş. Cai şi trăsuri stau aliniaţi în piaţă, aşteptând să ia turiştii şi să-i ducă prin vechiul oraş.

O cursă cu trăsura costă între 35.000 şi 45.000 de dolari columbieni, aproximativ 19, respectiv 25, dolari americani. O cursă cu trăsura costă între 35.000 şi 45.000 de dolari columbieni, aproximativ 19, respectiv 25, dolari americani.

Multe dintre străzi sunt foarte înguste, cu suficient spaţiu pentru o singură maşină (sau trăsură) să treacă. Multe dintre străzi sunt foarte înguste, cu suficient spaţiu pentru o singură maşină (sau trăsură) să treacă.

Frunzoasa Plaza San Diego este una dintre cele mai pitoreşti locaţii din oraş. Frunzoasa Plaza San Diego este una dintre cele mai pitoreşti locaţii din oraş.

Vânzătorii ambulanţi comercializează fructe proaspete – mango, papaya, nuci de cocos, pepeni – în plină stradă. Vânzătorii ambulanţi comercializează fructe proaspete - mango, papaya, nuci de cocos, pepeni - în plină stradă.

Sunt şi vânzători care comercializează suc proaspăt de nucă de cocos. Taie capătul nucii de cocos, introduc un pai în ea şi gata: o băutură răcoritoare de nucă de cocos. Sunt şi vânzători care comercializează suc proaspăt de nucă de cocos. Taie capătul nucii de cocos, introduc un pai în ea şi gata o băutură răcoritoare de nucă de cocos.

De asemenea, există şi o piaţă de flori foarte colorată situată imediat după ce zidurile vechiului oraş se termină. De asemenea, există şi o piaţă de flori foarte colorată situată imediat după ce zidurile vechiului oraş se termină.

Clădirile vechi şi impunătoare stau dovadă a exploratorilor spanioli care au venit aici în secolul al 16-lea. Sunt şi biserici foarte frumoase sau catedrale, precum Iglesia de San Pedro Claver, care datează din anul 1580, aflată în Plaza San Pedro de Claver. Clădirile vechi şi impunătoare stau dovadă a exploratorilor spanioli care au venit aici în secolul al 16-lea. Sunt şi biserici foarte frumoase sau catedrale, precum Iglesia de San Pedro Claver, care datează din anul 1580

Cum soarele este extrem de arzător şi temperaturile foarte ridicate, Plaza Bolivar este un loc umbros cu o mulţime de bănci, care mai mereu sunt ocupate în totalitate de oamenii care vor să scape pentru câteva clipe de aceste temperaturi. Cum soarele este extrem de arzător şi temperaturile foarte ridicate, Plaza Bolivar este un loc umbros cu o mulţime de bănci, care mai mereu sunt ocupate în totalitate de oamenii care vor să scape pentru câteva clipe de

De aici îţi poţi cumpăra o pălărie Panameză pentru a te proteja de soare. De aici îţi poţi cumpăra o pălărie Panameză pentru a te proteja de soare.

În Plaza Santo Domingo se află o sculptură cu o femeie grasă întinsă, realizată de artistul Fernando Botero şi este un obiectiv pe care turiştii se îngrămădesc să-l fotografieze. În Plaza Santo Domingo se află o sculptură cu o femeie grasă întinsă, realizată de artistul Fernando Botero şi este un obiectiv pe care turiştii se îngrămădesc să-l fotografieze.

La apus, oamenii se adună la Cafe Del Mar pentru a consuma un cocktail şi a admira priveliştea excepţională de la ocean. La apus, oamenii se adună la Cafe Del Mar pentru a consuma un cocktail şi a admira priveliştea excepţională de la ocean.

În vecinătate, cuplurile se aşează confortabil pe pereţii din secolul al 16-lea ai oraşului, privind spre ocean. Este foarte romantic. În vecinătate, cuplurile se aşează confortabil pe pereţii din secolul al 16-lea ai oraşului, privind spre ocean. Este foarte romantic.

Noaptea, Plaza de Santo Domingo este plină de viaţă. Noaptea, Plaza de Santo Domingo este plină de viaţă.

Este o atmosferă foarte relaxantă aici. Este o atmosferă foarte relaxantă aici.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"