etoro

Kaprun-un alt loc aflat la o asemenea altitudine nu este atât de ușor accesibil.

Mitul Kitzsteinhorn: mult mai mult decât un ghețar. E însuși GHEȚARUL. Prima regiune de schi pe ghețar din Austria. Sentimentul de aventură alpină este aici la el acasă 365 de zile pe an. Ghețarul este înconjurat de cele mai semețe piscuri ale Alpilor austrieci, iar sentimentul de aventură montană se oferă aici pe sine din perspectiva sa cea mai măreață. Descoperiți sentimentul intens de libertate la o altitudinde de peste 3000 metri deasupra mării – și aceasta în orice anotimp.

. Situată la o altitudine de 3.029 metri deasupra mării stația montană aflată pe piscul Kitzsteinhorn cu platforma „Top of Salzburg“, platformă de unde poți admira panorama, este cel mai înalt punct din regiunea landului Salzburg, la care se poate ajunge pe tot parcursul anului chiar și fără a fi nevoie să fi alpinist.

Vesanții ghețarului, mari și generoși, cu piste acoperite de zăpadă naturală, variante multiple de rute pentru Freerider, trei Snowparks și cea mai mare superpipe pentru Freestyler din Austria – diferitele sporturi de iarnă practicabile pe Kitzsteinhorn își așteaptă fanii. La aceasta se adaugă experienţele de neuitat de la Gipfelwelt 3000, momentele plăcute petrecute în stilatul ICE CAMP, precum și o mare varietate de evenimente.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"