etoro

Lechtal-este considerată o bijuterie naturală a peisajului turistic din Tirol.

Zona Lechtal, situtată la graniţa cu Germania, este considerată o bijuterie naturală a peisajului turistic din Tirol. Impresionantul decor natural, cu numeroasele sale văi , se transformă iarnaîntr-un paradis al schiorilor şi le oferă acestora foarte multă diversitate. Aici pârtiile sunt luminate noaptea, ceea ce permite ca magia pe pârtie să fie trăită la un cu totul alt nivel.
Cine vrea să ştie cu ce viteză coboară pe pârtie, îşi va arăta măiestria pe prima pârtie Nordic Wisbi din Europa. Situată între Bach şi Stockach, ea este deschisă zilnic între orele 10 – 16 şi este prevăzută cu un sistem de măsurare a timpului.

Vara, drumeţiile sunt fără îndoială cea mai plăcută activitate în aer liber practicată în Lechtal. Nici nu este de mirare, deoarece frumuseţea şi varietate munţilor din Lechtal şi a Allgäuer Alpen – Alpii Allgäu – nu poate fi întrecută. Cei care iubesc alpinismul vor putea să escaladeze o varietate de vârfuri muntoase, unele mai uşoare altele mai dificile. Pentru mai multă diversitate, ei vor putea încerca şi parcul de căţărări Klettergarten din Bach, situat în apropierea cabanei Hermann von Barth-Hütte.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"