etoro

Luna de miere in decorul perfect – Republica Dominicana

Cina romantica in doi in republica dominicana

Republica Dominicana

Tocmai v-aţi căsătorit şi vă doriţi să plecaţi în luna de miere sau vă doriţi să îi faceţi o surpriză partenerei dumneavoastră şi să îi pregătiţi o lună de miere într-o locaţie necunoscută de ea? În ambele cazuri, o idee perfectă ar fi o lună de miere într-o locaţie în afara ţării, într-un loc nou în care să vă bucuraţi unul de celălalt şi să vă mărturisiţi iubirea.

De exemplu, o lună de miere în Republica Dominicană poate fi luna de miere perfectă deoarece aici veţi avea foarte multe peisaje de care să vă bucuraţi la răsărit sau la apus. În plus, Republica Dominicană este faimoasă atât pentru nenumăratele sale obiective turistice cât şi pentru gastronomia locală de-a dreptul delicioasă.

Camera de hotel in republica dominicana Hotelurile sunt primitoare, decorate în stil modern şi confortabil, camerele fiind perfecte pentru îndrăgostiţii care sunt în căutare de intimitate. Restaurantele sunt şi ele foarte variate, aşadar tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi locul pe care îl doriţi şi unde vă doriţi să mâncaţi. Meniurile sunt şi ele complexe, aşadar dacă nu veţi dori să gustaţi din felurile de mâncare tradiţionale, veţi putea opta pentru alte meniuri.

De văzut în acest sejur Republica Dominicana este Coasta de Chihlimbar unde veţi vedea zăcămintele de chihlimbar care sunt cu adevărat impresionante. Deasemenea, aici veţi putea trăi o experienţă inedită împreună cu delfinii dacă veţi alege să mergeţi în Parcul Manati pentru a înota. Dacă vreţi să vă petreceţi o zi în care să vă recreaţi într-un loc mai puţin populat, atunci puteţi merge şi în parcul tematic care este aproape de Punta Cana iar pentru o experienţă de neuitat în Parcul Naţional Insula Cabridos.

Peisaj fantastic republica dominicana Peisajele romantice, camerele intime şi decorul de vis vor face din luna dumneavoastră de miere una cu mult mai specială. În Republica Dominicană vă veţi simţi liberi să vă trăiţi iubirea, aşadar alegeţi această locaţie exotică pentru a vă petrece primele zile ca pereche căsătorită!

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"