etoro

O plimbare colorata: Tunelul de flori al Kawachi Fuji Gardens, Japonia

Kawachi Fuji Gardens din Kitakyushu Kawachi Fuji Gardens din Kitakyushu, Japonia (la 5 distanţă de Tokyo, dacă luaţi trenul de mare viteză Nozomi) – acolo este locul unde veţi găsi acest tunel colorat de poveste. Grădina găzduieşte în jur de 150 de plante înflorate Wisteria ce acoperă 20 de specii diferite (alb, albastru, violet, roz..). Acesta este motivul pentru care „tunelul” este atât de colorat şi graţios. Practic este imposibil să te plimbi prin acest tunel fără să-ţi imaginezi că dintre florile colorate ies câteva zâne fermecate pentru te însoţi.

 

Cel mai bun moment al anului de-a vizita grădina respectivă este de la sfârşitul lui aprilie până la jumătatea lui mai. Desigur, acest lucru depinde şi de vremea din acea perioadă a fiecărui an. Punctul culminant este, în mod normal, la sfârşitul lui aprilie, în ceea ce se cheamă „Săptămâna de Aur” sau „Fuji Matsuri.” E greu de imaginat această grădină într-un alt mod decât cel prezentat în imagini, dar dacă o vizitaţi într-o altă perioadă a anului veţi găsi o dezamăgitoare masă de crengi contorsionate şi lipsite de viaţă.

Kawachi Fuji Gardens din Kitakyushu Pentru a ajunge acolo din gara JR Yahata, conform tourismontheedge.com, trebuie să luaţi autobuzul Nishitetsu #56 şi să coborâţi la şcoala elementară Kawachi. De acolo, mergeţi pe jos 10-15 minute şi veţi găsi grădina.

Kawachi Fuji Gardens din Kitakyushu

 

Kawachi Fuji Gardens din Kitakyushu

 

Kawachi Fuji Gardens din Kitakyushu

 

Kawachi Fuji Gardens din Kitakyushu

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"