etoro

Piscina suspendata in forma de nava a Hotelului Marina Bay Sands din Singapore

Marina Bay Sands Hotel pe timp de noapte

Marina Bay Sands

Hotelul The Marina Bay Sands, din Singapore, a fost inaugurat în anul 2010 şi a costat uluitoarea sumă de 5.7 miliarde de dolari. Această sumă ameţitoare a fost investită pentru construirea a trei turnuri, unul lângă celălalt, ce au împreună 2.561 de camere de hotel, un muzeu, un cazinou, restaurante, baruri, un mall şi piesa de rezistanţă: SkyPark-ul! Un acoperiş în formă de vas de croazieră, ce face legătura între cele trei turnuri, transformat într-o piscină de 150 de metri.

Aflată la etajul 57, această piscină oferă o panoramă excepţională asupra districtului financiar din Singapore, Marina Bay şi nu numai. Este cea mai mare şi mai înaltă asemenea piscină din lume, dacă e să ne luăm după cei din staff-ul hotelului, şi dacă înoţi aproape de marginea ei pare că eşti pe cale să te prăbuşeşti din vârful lumii. SkyPark-ul este deschis doar pentru oaspeţii hotelului, ceea ce-i conferă un aer de exclusivism. Preţul unei camere pentru două persoane porneşte de la 399 dolari pe noapte.

Pentru a vă face o idee, iată cum arată Marina Bay Sands din afară. SkyPark-ul, care leagă cele trei turnuri ale hotelului, seamănă cu un vas de croazieră parcată la înălţime. cum arată Marina Bay Sands din afară

De la marginea SkyPark-ului se poate vedea cum întreaga piscină se curbează. De la marginea SkyPark-ului se poate vedea cum întreaga piscină se curbează.

Piscina depăşeşte orice imaginaţie. Piscina depăşeşte orice imaginaţie.

Chiar pare că eşti pe cale să cazi în gol când te afli la margine. Chiar pare că eşti pe cale să cazi în gol când te afli la margine.

Aceasta este panorama senzaţională asupra districtului financiar din Singapore. Aceasta este panorama senzaţională asupra districtului financiar din Singapore.

Palmierii oferă umbră pe întreaga lungime a punţii. Palmierii oferă umbră pe întreaga lungime a punţii.

De asemenea, sunt şi zeci de şezlonguri. De asemenea, sunt şi zeci de şezlonguri.

Şi totuşi este o atmosferă surprinzător de calmă. Asta poate pentru că piscina este deschisă doar pentru oaspeţii hotelului şi nu pentru public. Şi totuşi este o atmosferă surprinzător de calmă.

Sunt şi salvamari care veghează să nu se întâmple accidente. Sunt şi salvamari care veghează să nu se întâmple accidente.

Piscina se aglomerează, dar este atât de spaţioasă încât nu te simţi înghesuit. Piscina se aglomerează, dar este atât de spaţioasă încât nu te simţi înghesuit.

Bineînţeles că oamenii fac o mulţime de poze. Bineînţeles că oamenii fac o mulţime de poze

Sunt şezlonguri şi direct în piscină, sub nişte mici cascade. Sunt şezlonguri şi direct în piscină, sub nişte mici cascade.

Şi altele în centrul ei, unde oamenii stau de vorbă. Şi altele în centrul ei, unde oamenii stau de vorbă.

Există şi o mică piscină pentru copii. Există şi o mică piscină pentru copii.

Dacă vă permite buzunarul, este păcat să rataţi această minunăţie arhitectonică. Cu siguranţă este o experienţă nemaipomenită să înoţi la zeci de metri în aer.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"