etoro

Top 7 hoteluri pentru intreaga familie

Hotelul Meurice Nu este întotdeauna uşor să pleci în vacanţă împreună cu copiii, iar multe dintre resorturi vin cu avertismentul „doar pentru adulţi.” Dar sunt şi unele hoteluri luxoase care pun la dispoziţie facilităţi şi atracţii atât pentru adulţi cât şi pentru copii, oferind o experienţă de care să se bucure întreaga familie, de la cel mai mic până la cel mai mare. Copiii şi părinţii lor pot participa la cursuri de gătit, să se aventureze într-un safari African sau să exploreze o insulă tropicală la aceste hoteluri pentru toate vârstele. Locurile special amenajate pentru copii şi serviciile de babysitting oferă părinţilor şi un pic de timp doar pentru ei în timp ce juniorii lor continuă să se joace în modul lor neobosit. Iată mai jos o listă a hotelurilor ce oferă cele mai bune condiţii pentru familiile cu copii.

Ayana Resort and Spa, Jimbaran, Bali

Ayana Resort and Spa, Bali Aflat în stâncile de deasupra golfului Jimbaran, Ayana Resort and Spa oferă privelişti pitoreşti şi servicii de calitate pentru toate vârstele. Cele 190 de hectare ale resortului includ un număr de camere de oaspeţi şi vile, plus un club pentru copii recent renovat. Copiii se pot bucura de-o gamă largă de activităţi, precum artă, artizanat, jocuri tradiţionale sau pot admira animalele din grădina zoologică în aer liber.

 

Claridge’s, Londra, Anglia

claridges londra Aflat în inima Londrei, Claridge’s este la doar un pas distanţă de unele dintre cele mai populare atracţii de familie din capitala Angliei. Părinţii şi copiii lor se pot bucura de-o partidă de canotaj în Hyde Park, sau să facă turul grădinii zoologice din Londra. Hotelul oferă o listă de facilităţi pe placul copiilor ce includ un ursuleţ de pluş pe post de „bellboy” sau o revistă dedicată micuţilor care vine în fiecare dimineaţă împreună cu ziarul pentru părinţi.

 

The Commons Hotel, Minneapolis, Minnesota

the-commons-hotel-family The Commons Hotel din Minneapolis pune la dispoziţie suficient de multe activităţi cât să-i ţină ocupaţi şi bine dispuşi atât pe cei mici cât şi pe cei mari. Aceştia se pot bucura de frigărui în locul special amenajat al hotelului, pot participa împreună la jocuri de familie, precum Bingo, Sudoku. De asemenea, hotelul oferă şi un pachet „Family Night Game”, care includ floricele, acadele, o serie de jocuri şi filme nelimitate.

 

Eden Rock, St. Jean, St. Barthélemy, Caraibe

Eden Rock, St. Jean, St. Barthélemy, Caraibe Renumit pentru clientela sa şic şi interiorul stilat, Eden Rock oferă şi o gamă largă de facilităţi pentru familie. Copiii şi părinţii pot participa la jocuri de apă gratuite, iar serviciile de babysitting sunt şi ele disponibile la cerere. Casele luxuriante de pe plajă şi vilele sunt dotate cu multiple dormitoare şi camere spaţioase, ideale pentru familiile cu mulţi copii.

 

Hotel Meurice, Paris, Franţa

Hotelul Meurice La Hôtel Meurice, toată lumea primeşte tratament de cinci stele. Hotelul parizian renovat oferă servicii excelente tuturor oaspeţilor săi şi pune la dispoziţie diferite activităţi pentru clientela mai tânără. Copiii primesc un ursuleţ de pluş Meurice personalizat, „Pistache”, papuci şi halate de baie amuzante şi gustări dulci. De asemenea, există şi pachet special pentru familii care includ vânători de comori sau excursie la Grădinile Tuileries reprezintă cea mai importantă şi cea mai veche grădină franceză.

 

Seven Stars Resort, Grace Bay, Insulele Turks şi Caicos

Seven Stars Resort, Grace Bay, Insulele Turks şi Caicos Părinţii şi copiii au parte de propriile lor aventuri la Seven Stars. Resortul oferă oaspeţilor mai mici o mulţime de ocazii de-a se bucura de timpul petrecut pe insulă şi a se admira vietăţile de acolo, începând cu explorarea unui tărâm de aventură şi până la „vânatul” de şopârle. De asemenea, echipa specializată a hotelului îi poate învăţa pe cei mici să navigheze sau să facă scufundări. Părinţii şi copiii pot participa şi la o zi întreagă dedicată Aventurilor Piraţilor, care introduce oaspeţii în istoria insulei şi folclorul ei.

 

Young Island, St. Vincent & the Grenadines (Sfântul Vicenţiu şi Grenadine)

Young Island, St. Vincent & the Grenadines (Sfântul Vicenţiu şi Grenadine) Copiii şi părinţii lor vor adora staţiunea Young Island, aflată undeva în Antilele Mici. Staţiunea oferă un pachet „Copiii şi Noi” care include o serie de activităţi şi facilităţi pentru întreaga familie, printre care o cursă cu barca către locul din filmul „Piraţii din Caraibe”. De asemenea, familiilor li se pune la dispoziţie echipament pentru sporturile nautice, precum surf sau caiac.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"