etoro

VANCOUVER-el mai mare oraș din provincia Columbia Britanică în Canada.

Vancouver este cel mai mare oraș din provincia Columbia Britanică în Canada, fără însă a fi capitala provinciei, care este Victoria. Este cel mai mare oraș canadian la vest de Toronto.

Vancouver este centrul regiunii metropolitane omonime, care mai conține orașele Surrey, Burnaby, Richmond, New Westminster, Delta, Nord Vancouver, West Vancouver, Coquitlam, Port Coquitlam, localitațile Anmore, Belcara, Langley, Lions Bay, White Rock și regiunile Langley, Maple Ridge, Pitt Meadows, Bowen Island.

Vancouver a fost gazda Jocurilor Olimpice de iarnă din 2010.

Vancouver a fost desemnat de mai multe ori ca orașul cu cel mai bun nivel de trai din lume și unul dintre cele mai curate orașe din lume.

Ultima senzatie este Wild Pacific Trail, un tur organizat prin paduri de cedri si stejari rosii. Se parcurge un traseu spectaculos printr-o Canada salbatica, care de la Vancouver ajunge pana la Nanaimo, pe coasta orientala. Punctul de pornire este satul de pescari Folksy Ucluelet. Pentru a innopta puteti opta pentru Terrace Beach Resort, apreciat pentru atmosfera retro.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"