etoro

Villgratental- una dintre ultimele văi neatinse ale Alpilor.

Un pont secret pentru familii și, în același timp, o zonă de antrenament folosită de schiorii de la Cupa Mondială? Funcționează – în stațiunea de schi St. Johann. Pe de o parte, familii cu copii mici sau adolescenți aventurieri iubesc pârtiile excelent preparate, instalațiile de urcare gratuite pentru spațiul de practică generos, pista de distracție cu tot felul de obstacole și pârtia de săniuș. Pe de altă parte, schiorii cu experiență apreciază că există și o pârtia Sauregg-FIS de culoare neagră (foarte dificilă) printre pârtiile cu dificultate medie. Și oricine se află în zonă înainte de cursa Hahnenkamm poate vedea la antrenament pentru cursa lor spectaculoasă vedete ale slalomului

O lecţie fulger în tiroleză: “Abbusseln” înseamnă ceva de genul “a acoperi pe cineva cu sărutări”. “Zum Abbusseln”, este ceva extrem de duios, fermecător, dulce. Cum ar fi pentru copiii la Hochzeiger în Pitztal proprii oameni de zăpadă, dar și mascotele “Pitzi” și “Gratsch”, în numele căruia în “Paradisul copiilor Pitzis” sunt îngrijiți copii de la 10 luni în sus cu multă grijă şi dragoste.

Şi astfel pentru a face învățatul schiului cât mai simplu și distractiv (o zi întreagă pe schiuri este pentru cei mici oricum prea obositoare), învățăceilor cu vârsta peste 3 ani li se oferă prin programul „aventurile lui Pitzi în zăpadă“ o varietate de activități în afara pârtiei – căutarea urmelor de animale în zăpadă, alunecare pe discuri de iarnă sau clasicul creat de oameni de zăpadă.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"