etoro

Wildschönau-o noua era a sporturilor de iarna in Tirol.

A inceput o noua era a sporturilor de iarna in Tirol. Statiunile Alpbachtal si Wildschonau s – au unit, astfel iubitorii sporturilor de iarna se bucura de noua regiune de schi “Ski Juwel Alpbachtal Wildschonau”. Noua statiune se afla in topul primelor 10 statiuni din Tirol!

Statiunea ofera 145 km de partii bine intretinute atat pentru schiori incepatori cat si pentru schiori cu experienta (32 km de partii albastre, 78 km de partii rosii, 18 km de partii negre, 17 km piste amenajate pentru schi de tura), 47 de lifturi (7 telecabine, 8 telescaune, 32 de teleschiuri) ce vor transporta schiorii la altitudini cuprinse intre cota 650 m si 2025 m. 80% din partii pot fi acoperite cu ajutorul tunurilor de zapada. Tot aici gasiti 3 funpark – uri.

Gondola de 8 persoane functioneaza paralel cu liftul de 8 persoane, de la Inneralpbach pana la Pechalm (statia mijlocie si statia gondolei) si pana pe muntele Schatzberg. Cea mai lunga partie din statiune este “Schatzbergabfahrt” (7 km). Cei curajosi sunt asteptati cu parti potrivite pentru freeride.

Exista un singur skipass, ”Ski Juwel Alpbachtal Wildschonau”, care este valid pentru toate lifturile din Regiunea Wildschonau si Alpbach – Seenland.

Statiunea este ideala in special pentru incepatori datorita faptului ca majoritatea lifturilor pentru incepatori pornesc din statiune. Scolile de schi ofera cursuri excelente pentru incepatori si pachete avantajoase ”Invata sa Schiezi”.

Daca va place snowboard – ul, atunci trebuie sa incercati Family Park din Schatzberg. Acesta este dotat cu obstacole pentru incepatori, dar si profesionisti. Parcul este dotat cu kickers, rails, boxes, wallride si un halfpipe de 130 m.

Schiul de tura se practica prin excelenta aici, avand in vedere ca statiunea ofera conditii ideale pentru acest sport popular: peste 100 km in Alpbachtal si peste 40 km in Wildschonau. Regiunea asteapta si practicantii de schi fond, fiind amenajate 50 km de piste.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"