etoro

Camera de hotel cu plata prin telefon

hotel in piata victoriei Ave Hotel se numara printre primii comercianti din Romania care a implementat sistemul de plata SEQR. Garanti Bank a lansat pe piata din Romania, in parteneriat cu firma suedeza Seamless, un sistem de plata prin intermediul unui telefon mobil de tip smartphone. Concret si pe scurt, pe un astfel de smartphone se instaleaza o aplicatie gratuita care va scana un cod QR si va face conexiunea cu banca. In acest mod puteti plati factura pentru o camera de hotel doar scotand telefonul din buzunar. Nu se percep comisioane, puteti beneficia de oferte personalizate si nu trebuie sa aveti cu dumneavoastra portofelul cu zeci de carduri.

Prin aceasta noutate in mediul economic, turistic in particular, Ave Hotel incearca sa vina in intampinarea clientilor cu cele mai noi modalitati de plata, pe langa cele traditionale (cash, cu cardul, transfer bancar), facilitand astfel accesul la confortul camerelor si profesionalismul angajatilor.

cazare hotel bucuresti

Ave Hotel are doua locatii in Bucuresti: Ave Hotel Victoriei si Ave Parlament. Accesand siteul de prezentare puteti vedea cateva prezentari cu imagini ale camerelor celor doua hotelui, adresele unde le puteti gasi si preturile practicate in functie de locatie, numar de camere si confort. De obicei, pentru perioadele de sedere mai mari de 5 zile se ofera reduceri, asa ca daca aveti in plac sa treceti prin Bucuresti, Ave Hotel va sta la dispozitie, cu camerele gata pregatite sa va primeasca.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Un comentariu to “Camera de hotel cu plata prin telefon”

  1. COBZARU ALINA says:

    Foarte rapida metoda!

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"