etoro

Ce poti face in Indonezia

De la Jakarta la Bali, trecând şi prin una din cele mai frumoase plaje din lume, descoperă locurile care trebuie să fie explorate atunci când vrei să vii în vacanţă în Indonezia.

jakarta-indonezia-indonezia-jakarta-jakarta-capitala-indonezia_eueb

Sursa foto: interra.ro

Cu siguranţă că nimeni nu ne va contrazice dacă afirmăm că Indonezia este unul din cele mai frumoase locuri de pe pământ. De la cele mai frumoase spa-uri la safari, trecând şi prin Komodo sau fabuloasa Jakarta, descoperă ce trebuie să vizitezi în Indonezia.

Jakarta. Indonezia este o ţară extrem de vastă şi de bogată. Are peste 17000 de insule. O atracţie turistică deci foarte diversificată. Începe vizita cu capitală să Jakarta unde poţi descoperi atât centre comerciale de lux cât şi o moştenire colonială minunată.

Bali. Este o destinaţie turistică paradisiacă pentru turişti. Este o insulă care trebuie să fie vizitată pentru a te relaxa şi bucura de cele mai somptuoase spa de pe insulă. Dacă eşti mai aventurier trebuie să mergi la pădurea maimuţelor de la Ubud sau în parcul Bali Safari and Marine Park. Mai poţi admira şi apusul de soare de la Pura Tanah Lot, unul din templele sacre de aici.

Bali-Safari-and-Marine-Park

Sursa foto: explorer-bali.com

Komodo. Dacă te gândeşti la Indonezia, îţi vin în minte cu siguranţă plaje minunate înconjurate cu apa cristalină, culturi de orez şi temple budiste pierdute printr-o vegetaţie luxurianta. Aici vei avea şansa să observi toate aceste minuni ale naturii. Insula Komodo are o faună extrem de impresionantă.

Are şi o plajă roz care are un savant amestec de nisip roşu şi alb care îi dau această culoare surprinzătoare.

Parcul Naţional Tanjung Puting. Pe lângă dragonii din Komodo, aici mai există un alt animal emblematic. Este vorba despre urangutan. Parcul este imens. Are o suprafaţă de 4150 km pătraţi.

Muntele-Bromo

Sursa foto: blog.viotoptravel.ro

Muntele Bromo. Aici vei putea trezi aventurierul din tine. Vei putea traversa deşertul pe un ponei sau în jeep dacă iubeşti senzaţiile mai forţe. Poţi să mergi şi pe munte, un vulcan de peste 2300 metri unde te vei putea bucura de o privelişte minunată asupra muntelui Semuru. Răsăritul de soare de aici este o experienţă de neuitat.

Yogyakarta şi templele din jur. Situat în centrul insulei Java, Yogyakarta este inima civilizaţiei din Java. Aici s-au construit şi magnificele temple Borobudur şi Prambanan.

Insula Flores. Este cea mai fascinantă din Indonezia. Aici vei găsi cascade şi lacuri cristaline, vei putea explora grote misterioase sau să faci scufundări în situri de excepţie.

Raja Ampat. Este un arhipelag situat în triunghiul de corali. Este o comoară naturală cu cea mai mare biodiversitate de pe planetă.

Un mic paradis de pe pământ de descoperit.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"