etoro

Orasul Cluj filmat cu o drona. Imagini spectaculoase!

Cluj-Napoca O filmare spectaculoasă realizată cu ajutorul unei drone care surprinde imagini ale oraşului văzut de la nivelul acoperişurilor celor mai frumoase clădiri din Cluj-Napoca face furori pe reţelele de socializare. Clipul a fost realizat de un clujean pasionat de foto-video.

 

„Am vrut să arătăm Clujul dintr-o altă perspectivă, perspectiva pe care puţini dintre noi au reuşit să o vadă. Sper să descoperim împreuna noi detalii şi locuri ale Clujului. P.S: Am fi dorit sa realizam cadre din mai multe locuri din Cluj dar vremea nu ne-a mai permis sa continuam, din pacate”, a susţinut pe Facebook tânărul Matei Pleşa, cel care a realizat filmarea.

 

Tânărul are, din 2010, o firmă de filmări profesionale, printre ai cărui clienţi se numără Mercedes-Benz sau SAB Miller. Din portfoliul de proiecte ale tânărului clujean fac parte şi câteva mini-documentare precum „The Luthier – Janos Markus-Barbarossa”- despre cel mai cunoscut lutier din Cluj sau Basstatoo – despre un artist care face tatuaje. Sursa: adevarul.ro

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"