etoro

Oferte Sejururi pentru Craciun si Revelion

sejur revelion si craciun Nici n-a început bine frigul şi ofertele de vacanţă pentru Crăciun şi Revelion deja şi-au făcut apariţia. La fel ca în fiecare an, agenţiile de turism vin cu aşa numitele „early booking”, adică rezervări din timp la preţuri mai accesibile. Desigur, nu doar datorită preţului se fac rezervările din timp ci şi datorită locurilor de cazare ce se epuizează odată cu apropierea sărbătorilor şi devin tot mai greu de găsit camere libere ori pensiuni.

 

Bursa de turism numărul 1 din România, bjr-vacanţe.ro, a pregătit pentru clienţii săi o ofertă exclusivă pentru sejururile de Revelion, destinaţiile alese fiind Istanbul, Viena, Cannes, Lisabona, Hong Kong şi Mauritius! De asemenea, sunt disponibile şi oferte peciale pentru aceia dintre dumneavoastră care doriţi să va petreceţi Crăciunul în ţară, la Predeal, în hoteluri de 3 sau 4 stele, cu preţuri începând de la 99€ de persoană sejur de 3 nopţi. Puteţi studia şi face rezervările de pe site-ul agenţiei bjr-vacanţe.ro.

Travel Reservation Management, deţinătoarea site-ului bjr-vacanţe.ro, este cea mai mare bursă de turism online din Europa. Zilnic oferă clienţilor acces la peste 15.000.000 de excursii oriunde în lume, la preţuri fără concurenţă pe piaţa europeană.

Poti lasa un comentariu, sau sa trackback din site-ul tau

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu

Nominated at BestTravelWebsites for "Best Wordpress Travel Theme"